ONS TEAM

Patrick Veenman

Eigenaar

“Ik werk sinds 1992 in de Praktijk voor fysiotherapie “Meer en Dorp” ( vanaf 2004 als praktijkeigenaar). In die 25 jaar is er enorm veel veranderd in het vak. Ook ik heb mezelf in die tijd kunnen ontwikkelen.
​Mijn missie is om iedereen op een persoonlijke en ontspannen manier te helpen bij het herstel. Naast mijn deelname aan het schoudernetwerk, is het voltooien van de opleiding handtherapie een mooie aanvulling op het complete plaatje van de klachten aan arm en hand.”

Gespecialiseerd in:

  • ​​Handtherapie
  • ​Schouderklachten
  • (Sport)revalidatie
  • COPD 
  • Heup- en knieklachten
  • Fysiotaping

Jeroen Boomsma

Fysiotherapeut

Mijn naam is Jeroen Boomsma en ik ben fysiotherapeut sinds 2015. Voordat ik mijn opleiding fysiotherapie begon, heb ik de academie voor lichamelijke opvoeding in Amsterdam gedaan. Hierop aansluitend ben ik vakdocent geworden op een basisschool in Leiden. Vanuit deze achtergrond werk ik ook als fysiotherapeut: in mijn analyse let ik op kwaliteit van bewegen en details. Mijn specialiteit ligt hierdoor bij sportblessures zoals knie-, enkel- en rugklachten.

In 2017 heb ik een opleiding tot handtherapeut gedaan en ben ik samen met Patrick gestart in de praktijk met het aanbieden van handtherapie. Mijn affiniteit voor de hand is gestart vanuit mijn passie voor klimmen, waar veel hand- en vingerblessures voorkomen. Door de opleiding heb ik nog meer interesse gekregen in complexe problematiek van hand- en polsklachten.