DE PRAKTIJK

Fysiotherapie bestaat naast massagetherapie vooral uit bewegings- en oefentherapie.
Met of zonder verwijzing kunt u bij ons terecht. Wij hebben met de meeste verzekeraars een contract (vraag hier gerust naar bij uw aanmelding).
Na de intake wordt er een persoonlijk behandelplan met u doorgesproken om te komen tot het gewenste resultaat.
Door de setting van de praktijk (2 behandelkamers en een oefenzaal) is er veel aandacht voor u als persoon en uw klachten. De oefenzaal is zo ingericht, dat er op een effectieve manier door u op een actieve wijze en met begeleiding van de fysiotherapeut aan het herstel gewerkt kan worden. Wij vinden dat dit in een ongedwongen, aangename sfeer het best tot zijn recht komt en streven ernaar u op uw gemak te laten voelen.
In de behandelkamer wordt u door uw therapeut onderzocht. Indien nodig vinden hier de noodzakelijke behandelingen plaats die u voorbereiden op het verdere actieve herstel in de oefenzaal.

In die oefenzaal wordt er gewerkt met hoogwaardige apparatuur, waarbij accenten worden gelegd op alle eigenschappen van het bewegingsapparaat (mobiliteit, kracht, coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen).

Door middel van dubbeltaken wordt niet alleen kracht getraind, maar ook de coördinatie. En dat is een stuk functioneler dan het oefenen met gewichten alleen. Door het uitvoeren van de taken via een computerscherm en tegelijkertijd op bijvoorbeeld een balansbord te staan, wordt u afgeleid van uw fysieke handelingen. Hierdoor wordt uw balansgevoel bevorderd en worden bewegingen weer automatisch uitgevoerd, zoals in uw dagelijks leven vaak zo normaal is. Dit alles in nauwe samenwerking met uw therapeut.​

Frederik Hendriklaan 44
2181 TH Hillegom

This is where the map comes in.