Expertise

Hooggekwalificeerd Team

Onze medewerkers zijn niet alleen leden van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en de Nederlandse Vereniging voor Sportfysiotherapie (NVFS), maar zijn ook geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Dit garandeert dat zij voortdurend bijgeschoold worden in de nieuwste behandelmethoden, zodat u altijd de beste zorg ontvangt.

 

Gespecialiseerde Netwerken

  • Rijnlands Schouder Netwerk: Als deel van dit netwerk bieden wij up-to-date behandelingen voor schouderklachten, ondersteund door een directe lijn met schouderorthopeden voor optimale zorg.
  • Heup- en Knienetwerk Rijnland: Voor patiënten met knie- of heupprotheses, of diegene met klachten die geen operatie vereisen, bieden wij gespecialiseerde revalidatieprogramma’s om op de meest professionele wijze te herstellen.

Innovatieve Behandelmethoden

  • Fysiotaping Concept: Wij passen taping toe als onderdeel van het revalidatieproces om het herstel te ondersteunen en correcte bewegingen te bevorderen.
  • COPD Behandeling: Speciaal ontworpen oefenprogramma’s in onze oefenzaal helpen personen met COPD om hun gezondheid te verbeteren en langer op peil te houden.
  • BPPD (Positieafhankelijke Duizeligheidsklachten): Met slechts enkele gespecialiseerde oefeningen kunnen we effectieve resultaten behalen bij de behandeling van BPPD, vaak al binnen enkele sessies.

Door onze toewijding aan voortdurende professionalisering en specialisatie in diverse netwerken en behandelmethoden, zorgen we ervoor dat u toegang heeft tot de meest effectieve en geavanceerde fysiotherapeutische zorg beschikbaar.