EXPERTISE

De medewerkers zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en Nederlandse Vereniging voor Sport Fysiotherapie (NVFS). Tevens staan de medewerkers ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Dit betekent dat alle collega’s op moderne wijze zijn geschoold in de laatst bekende behandelmethodes.

De praktijk neemt deel aan het Rijnlands Schouder Netwerk.
Hierdoor bent u verzekerd van de meest recente behandelmethodes op het gebied van schouderklachten. Bij het netwerk zijn ook schouder-orthopeden aangesloten, waardoor er altijd een directe lijn met de specialisten mogelijk is.

De praktijk neemt deel aan het Heup- en Knienetwerk Rijnland.
Indien u in aanmerking komt voor een knie- of heupprothese, zult u na de operatie bij ons op uitstekende wijze aan uw herstel kunnen werken.
Ook knie- en heupklachten welke niet in aanmerking komen voor een operatie, kunnen door onze ervaring en affiniteit met deze problematiek op professionele wijze revalideren.

In de praktijk wordt het Fysiotaping Concept toegepast.
Soms heeft het lichaam ondersteuning nodig bij het herstel middels taping. Tape is geen op zichzelf staande behandelmethode, maar kan gedurende de revalidatie meehelpen met het sturen van de juiste bewegingen.

Hebt u COPD?
Door bewegen kunt u uw gezondheid langer op een hoger niveau handhaven. Door het volgen van de noodzakelijke scholing zijn wij in staat om u op een plezierige en effectieve manier te helpen bij het bereiken van uw doelen in onze oefenzaal.

BPPD, ofwel positieafhankelijke duizeligheidsklachten.
Om dit probleem aan te pakken, volstaan enkele oefeningen.
Wij kunnen u helpen met deze oefeningen waarbij binnen enkele behandelingen resultaat geboekt kan worden.